translation missing: nl.blogs.comments.comments_with_count / translation missing: nl.blogs.article.author_on_date_html

Hier is het opletten geblazen. De garnituur moet je gin-tonic opleuken en bepaalde smaken beter naar voren laten komen. Let dus op, gin-tonic is geen salade! Het gebruik van garnituren dient voornamelijk om het glas visueel aantrekkelijker te maken. Wanneer je garnituren toevoegt, zijn die dikwijls reeds in de gin terug te vinden. Zoek, proef en ontdek welke ingrediënten jouw favoriete gin bevat – je vindt er reeds heel wat terug in dit boek, maar ook het internet is vaak een goede hulplijn – en ga aan de slag. Maak eerst volgende keuze: ofwel lift je bepaalde smaken die reeds in de gin terug te vinden zijn ofwel voeg je er een subtiel smaakaccent aan toe. Wanneer je beslist om een garnituur aan jouw gin-tonic toe te voegen, vergeet dan deze simpele, maar o zo belangrijke regel niet: vergeet je fruit, kruiden en andere garnituren niet te wassen. Nog een belangrijke regel: gebruik bij het garneren met citrus (citroen, limoen, sinaasappel) altijd de schil of de zeste. Die bevat namelijk de olie van de vrucht en niet de bitterheid van de kern.

Bron: Gin & Tonic - De Complete Gids"

Hier is het opletten geblazen. De garnituur moet je gin-tonic opleuken en bepaalde smaken beter naar voren laten komen. Let dus op, gin-tonic is geen salade! Het gebruik van garnituren dient voornamelijk om het glas visueel aantrekkelijker te maken. Wanneer je garnituren toevoegt, zijn die dikwijls reeds in de gin terug te vinden. Zoek, proef en ontdek welke ingrediënten jouw favoriete gin bevat – je vindt er reeds heel wat terug in dit boek, maar ook het internet is vaak een goede hulplijn – en ga aan de slag. Maak eerst volgende keuze: ofwel lift je bepaalde smaken die reeds in de gin terug te vinden zijn ofwel voeg je er een subtiel smaakaccent aan toe. Wanneer je beslist om een garnituur aan jouw gin-tonic toe te voegen, vergeet dan deze simpele, maar o zo belangrijke regel niet: vergeet je fruit, kruiden en andere garnituren niet te wassen. Nog een belangrijke regel: gebruik bij het garneren met citrus (citroen, limoen, sinaasappel) altijd de schil of de zeste. Die bevat namelijk de olie van de vrucht en niet de bitterheid van de kern.

Bron: Gin & Tonic - De Complete Gids"

translation missing: nl.blogs.comments.comments_with_count

translation missing: nl.blogs.comments.title

translation missing: nl.blogs.comments.note