translation missing: nl.blogs.comments.comments_with_count / translation missing: nl.blogs.article.author_on_date_html

Gebruik grote ijsblokken van ‘schoon’ water die niet in aanraking komen met andere producten. IJs neemt namelijk snel de geur of smaak over van andere producten die in de diepvries liggen. Hoe groter de ijsblokken, hoe minder kans op smelten. En zoals eerder vermeld, wil je niet dat jouw gintonic aangelengd wordt met water. Hier geldt ook: hoe meer, hoe beter. Vul het glas gerust tot over de rand met ijsblokken. Een gin-tonic moet koud zijn!

Noot: Je kunt het glas gerust koelen door de ijsblokken even in het glas rond te draaien. Let wel op dat je na het koelen opnieuw verse ijsblokken gebruikt. Een creatieve geest? Vries eens een botanical mee in in je ijsblokken. Het ziet er vooral leuk uit, maar zal weliswaar niet veel toevoegen aan de smaak van jouw gin-tonic.

Bron: Gin & Tonic - De Complete Gids"

Gebruik grote ijsblokken van ‘schoon’ water die niet in aanraking komen met andere producten. IJs neemt namelijk snel de geur of smaak over van andere producten die in de diepvries liggen. Hoe groter de ijsblokken, hoe minder kans op smelten. En zoals eerder vermeld, wil je niet dat jouw gintonic aangelengd wordt met water. Hier geldt ook: hoe meer, hoe beter. Vul het glas gerust tot over de rand met ijsblokken. Een gin-tonic moet koud zijn!

Noot: Je kunt het glas gerust koelen door de ijsblokken even in het glas rond te draaien. Let wel op dat je na het koelen opnieuw verse ijsblokken gebruikt. Een creatieve geest? Vries eens een botanical mee in in je ijsblokken. Het ziet er vooral leuk uit, maar zal weliswaar niet veel toevoegen aan de smaak van jouw gin-tonic.

Bron: Gin & Tonic - De Complete Gids"

translation missing: nl.blogs.comments.comments_with_count

translation missing: nl.blogs.comments.title

translation missing: nl.blogs.comments.note