Review Dunes by Gintasticbelgium

0 comments / Gepost op door Gins online

Review Dunes by Gintasticbelgium

– DUNES GIN –

Vandaag presenteren we jullie opnieuw ons geweldig pakket van Dunes gin. We kregen deze gin enkele dagen geleden cadeau van Ginsonline, en we zijn zo gelukkig dat we deze fles kunnen toevoegen aan onze collectie.

Dunes is een exclusieve Belgische gin die geïnspireerd werd door de omgeving van de Belgische kust en onze o-zo mooie duinen! 🌾

Dunes gin is een zachte gin met een aantal citrustoetsen. Het is een perfecte gin om te drinken tijdens de aankomende lentedagen of gewoon nu als je fan bent van een zachte, maar zeer lekkere gin-tonic. Dunes wordt aangeraden met een gewone tonic en een beetje limoengras om hem te garneren.

Wat ook opvalt aan deze gin, is zijn geweldige ontwerp. De fles is helemaal gemaakt uit glas (inclusief de dop!), wat meteen zorgt voor een uitermate elegante look. Het is een 70 cl fles met een alcoholpercentage van 40%.

Wij probeerden reeds deze gin met Fever Tree Mediterranean tonic, wat citroenschil en jeneverbessen. De gin behoudt nog steeds zijn zachte smaak, maar we denken dat de citroenschil het te citrus maakt (althans, voor ons toch). Dus momenteel zijn we nog op zoek naar onze perfecte serve. Aangezien het pakket ook Schweppes Hibiscus tonics bevat proberen we hiermee onze perfecte serve te maken.

Heb jij de Dunes gin van Ginsonline al geproefd? Hoe heb jij je perfecte serve gemaakt en wat vond je ervan? Laat het ons weten in de reacties!

Cheers
Gintasticbelgium

Review written by Gintasticbelgium

0 comments

Reageer hier

Alle reacties worden gecontroleerd voor deze online verschijnen.