Op onze ontdekkingsreis naar het assortiment van Indi & C°, neemt onderzoek ons eeuwen mee terug naar de tijd waar de traditie van het destilleren is begonnen: in El Puerto de Santa Maria, de Guadalquivir vallei, in Andalusië – Spanje.
Honderden jaren zijn kruiden, citroenen en appelsienen (waarvoor de streek rond Sevilla bekend is geworden) gedroogd en gebruikt voor geneeskundige en culinaire doeleinden.

Meng deze tradities met de komst van de exotische ingrediënten zoals kinine en vanille, een hele nieuwe manier van mixen, mengen en destilleren en je krijgt een volledig andere manier van destilleren.

Het idee om op kinine gebaseerde dranken te creëren, verspreidde zich al snel over heel Europa en Indië dankzij de Oost-Indische Compagnie. Bijgevolg werd kinine het basisingrediënt van tonic.

Indi & C° mixers is het resultaat van jarenlange kennis en het experimenteren met de manier waarop de vele mediterrane en oosterse planten kunnen worden gemacereerd en gedestilleerd om de meest zuivere smaken te krijgen.
Indi & C° maakt gebruik van traditionele methoden van maceratie, gisting en destillatie van de allerbeste ingrediënten die hun team zorgvuldig kiest in het thuisland van deze tonic, Spanje, West-Indië en het Oosten.

Recent bekeken producten