4 Nieuwe spirits die je zeker moet ontdekken!

/ Post by Gins online
in
/ 70 reacties

Het assortiment van Ginsonline is altijd uitbreidend. We selecteren voor jou de beste nieuwe dranken op de markt en brengen ze tot bij jou!

Deze maand hebben we 4 nieuwe top spirits gevonden die we bij ons aanbod hebben kunnen toevoegen!

1. QVT Gin 43,7° 0,7L

qvt gin

Na meer dan een decennium van buitengewone avonturen in het Afrikaanse continent als familie, besloten Justin en Anna in 2012 met hun twee jonge dochters terug te keren naar Europa. Beiden waren in hun jeugd verliefd geworden op de Provence en besloten een vakantie in de regio door te brengen.

Tijdens de vakantie beseften ze dat ze geen enkele lokale distilleerderij waren tegengekomen die internationaal erkende gedistilleerde dranken maakte, zoals gin of wodka. Dit leidde tot het idee en de oprichting van QVT - de volgende uitdaging in hun leven.


Om de QVT gin zijn onvergelijkbare smaak te geven, is het essentieel om hoogwaardige ingrediënten te selecteren. Gelukkig zit de Provence vol met alle ingrediënten die in QVT-gin gaan en kunnen we de meeste ervan direct voor onze deur krijgen. We gebruiken jeneverbes, lavendel, rozenbloesem, rozemarijn, korianderzaadjes en druiven, die de jenever een aroma geven dat alle rijkdom van de Provence naar boven brengt.

De initiële smaak van onze jenever bevestigt dat het een jenever is omdat het de jeneverbes is die eerst wordt geroken en vervolgens andere ingrediënten, waaronder citrusvruchten, koriander en lavendel, zich in de mond openbaren. Het roept Provençaalse zonsondergangen op die lang duren, een warme zon aan de rand van een zwembad of onder de parasol van een café op een dorpsplein. Onze jenever is Provençaals en daar is hij trots op!

Bestel vandaag voor €40.00 bij Ginsonline

2. Fortunella 40° 0,5L

fortunella

Fortunella is één van mijn personal favorites ter vervanging van de classic gin. Het is gemaakt door een team van experts die hun ervaring hebben gebundeld.

Frederic Geirnaert is een award winning bartender die mee aan de basis staat van de smaak creatie. Het distilaat is een co-creatie van Thomas Devenyn. Mixing up chemicals by day, mixing up cocktails by night. Een chemist met een passie voor distilleren. 

Daarbij komt nog Kamill Cosemans die het eindproduct tot een artistieke masterpiece heeft vormgegeven.

Dit trio heeft hun eerste creatie Fortunella zeer sterk gebracht en ik kan je alleen maar deze first class spirit aanbevelen!

Bestel vandaag voor €44.95 bij Ginsonline

3. Yonko Gin 40° 0,5L

yonko gin

Yonko is een handgemaakte Gentse creatie. Geproduceerd in kleine oplage door twee vrienden. Je vindt er de tinten van Hennep, Bergamot en citrus in terug. 

Deze Gentse gin valt zacht op de tong en heeft een diepe notige afdronk.

Bestel vandaag voor €39.00 bij Ginsonline

4. Illugin 40° 0,5L

illugin

Illugin is een nieuwe magische gin die op de markt is gebracht in samenwerking met Salito Beach Blankenberge.
Het is een blauwe gin die geen kleurstoffen bevat en enkel met natuurlijke ingrediënten gemaakt wordt.

Hij bevat onder andere smaken van koriander, karwij en blauwe bessen maar het hoofdingrediënt is een bloem.

Een heel bijzondere bloem die reageert op zuren zoals bijvoorbeeld een stukje limoen of citroen maar dus ook op tonic.

De toevoeging van de tonic resulteert dan ook in een magisch kleurenspektakel en daarnaast triggert hij ook neus en tong met zijn heerlijke geur en zoete smaak

Bestel vandaag voor €38.50 bij Ginsonline

 

Nieuwe spirits pack deal!

nieuwe spirits pack deal

Als je graag deze 4 nieuwe top spirits wil samen bestellen hebben we hiervoor een pack deal gemaakt. Daar krijg je nog een korting en gratis verzending op je bestelling!

Bestel de pack deal nu voor €154.95 i.p.v. €162.50

70 reacties

 • Gepost op door ugipAlENt

  gRMtQkbxE

 • Gepost op door ABzHCUYZlTdanQEu

  pXAUbEgCnahSRqD

 • Gepost op door sQOHLGXufgrSo

  cnbvRyLei

 • Gepost op door BkphArbmnwoH

  aJVqBbzLWZGOjpH

 • Gepost op door KjaYHpnom

  OscTQRDGumX

Schrijf een reactie

Alle reacties worden gecontroleerd voor ze verschijnen.