6 beste gins van de maand (september)

/ Post by Gins online
in
/ 158 reacties

5 beste gins van de maand september

Elke maand degusteren wij hier op kantoor erop los om jou van de beste gins van de maand te voorzien. Deze maand hebben een selectie van de 6 beste 'zomerse' gins gemaakt. Bij elk van deze gins ben je zeker dat ze perfect passen bij het zomerse weer en de bijhorende veel te hete temperaturen.

Als je afkoeling nodig hebt zijn wij er uiteraard steeds voor je favoriete gin online te bestellen en de volgende dag geleverd te krijgen!

1. Silent Pool Gin 43° 70 Cl

Silent Pool Gin 43° 70 Cl

Op de eerste plaats komt onze meest verkochte gin van deze zomer: Silent Pool.

Deze signature gin, met 24 zorgvuldig geselecteerde botanicals zorgvuldig vanwege hun uniciteit. Alle botanicals creëren samen een romantische, complexe smaak.

Frisse bloemige en verhelderende citrusnoten worden geaard door aardse en kruidige cassiaschors en cubeb. De gladde afdronk wordt bereikt met behulp van lokale honing. Verfrissende individuele, fijnmazige gin bij een alcohol percentage van 43%. Aanbevolen wordt om te serveren met een handvol ijs, een vleugje tonic en een twist van sinaasappelschil om te garneren.

Ginsonline prijs: €49.50 | Bestel nu

 

2. Gin Tropez 40° 50Cl

Gin Tropez 40° 50ClDe naam zegt het zelf al... Deze Gin brengt je direct naar de Middellandse zee. Je hoeft nergens meer naartoe behalve je eigen tuin of terras.

De ontwikkeling van Gin-Tropez werd geïnspireerd op de schoonheid van het dorpje Saint-Tropez en haar regio. Een boeket van lavendel en kruiden brengen u in verleiding en wekken nostalgie op naar de idyllische badstad.

Ginsonline prijs: €39.95 | Bestel nu

 

 

 


3. Save The Queen Gin 46° 50 Cl

Save The Queen Gin 46° 50 ClSave The Queen gin is gemaakt op basis van honing die lokaal wordt geoogst van honingbijen die vertoeven in Belgische steden.

De honingbijen maken een reis doorheen het rijke pallet aan bloemen en planten in onze steden om ons hun meest dierbare te schenken.

Hun zuivere honing gaat mee in het artisanaal distilleer-proces en wordt begeleidt door 14 magische botanicals waarna het wordt gebotteld en geliefd.

Ervaar de verschillen in smaak per stad waar de bijen vertoeven.

Ginsonline prijs: €38.50 | Bestel nu4. Nordes Atlantic Galicia Gin 40° 70Cl

Nordes Atlantic Galicia GinNordes Atlantic Galicia Gin is een Spaanse gin uit de bekende regio Galicia.

Op de kaart op de fles kunt u zien dat het een plek is waar de frisse noordelijke zeewind goed langs stroomt (hier dankt deze gin zijn naam aan). 100% geproduceerd in Galicië en met pure streekproducten krijg je een gin van topkwaliteit.

Ginsonline prijs: €37.50 | Bestel nu

5. Matterhorn Alpin Fresh 40° 50 Cl

matterhorn-alpin-freshMatterhorn Alpin Fresh is de opvolger van de award-winnende Matterhorn Gin. De zorgvuldig geselecteerde botanicals doen denken aan een frisse bergwandeling in de zomerse Alpen. Je proeft bijna de ochtenddauw!

De combinatie met de intussen welbekende premium spirit zorgt kortom voor een uiterst frisse beleving.

Deze Gin werd gemaakt door Miguel Dheedene (Verso) en Vincent Parisis (Mixoloog, Double Gold Winner San Francisco Spirits Contest).

Ginsonline prijs: €44.78 | Bestel nu

 

6. Luxx Fruity Gin 40° 70 Cl

Luxx Fruity Gin 40° 70 ClDeze handgemaakte premium gin is geïnfuseerd en gedistilleerd door Destilleerderij De Stoop met een heleboel botanicals die zorgvuldig geselecteerd werden door Wijnhuis Bollaert. Luxx Gin is gedistilleerd in kleine batches zodat de hoogste kwaliteit gegarandeerd kan worden. Het resultaat zijn 3 exceptionele, perfect gebalanceerde gins. Een klassieke, een fruitige en een kruidige gin, allemaal barstend van smaak.

Ginsonline prijs: €38.50 | Bestel nu

Probeer ook eens alcoholvrij!

alcoholvrije gin

Non alcohol spirits zijn the new big thing! Je ziet er tegenwoordig bijna in elke horeca zaak verschijnen. Deze alcoholvrije gins zijn alvast door ons uitgetest en  aanbevolen om zelf eens te proberen:

158 reacties

 • Gepost op door SVFTwCvd

  vuMDagFVWJ

 • Gepost op door DcNUGBeRzXZQhjFw

  idfVMpHnrtqPG

 • Gepost op door jlJhqvdWuwOeB

  QKdmECLW

 • Gepost op door lpRfGDZbtMTmV

  AtocZSTUC

 • Gepost op door nvYQjyWc

  SIiNdnDs

Schrijf een reactie

Alle reacties worden gecontroleerd voor ze verschijnen.